Denné menu I. a II. (7,95 €),
Radi privítame Vaše pripomienky, prípadne podnety, alebo návrhy čo zlepšiť, čo variť.
Chceme napredovať, zlepšiť sa a pokiaľ to bude v našich silách, Vám byť čo najviac ústretoví.
Pondelok 31.03.2025 | |
---|---|
Polievka |
0,30l Halászle alebo Jarná zeleninová s haluškami |
I. | 120g Vyprážaný karfiól /1,3,7/ 100g Varené zemiaky, tatarská omáčka |
II. | 115g Kuracie prsia s ananásom 100g Ryža, obloha |
III. | 110g Vyprážaný kurací / bravčový rezeň alebo vyprážaný syr /1,3,7/ 100g Hranolky, obloha |
Utorok 01.04.2025 | |
Polievka | 0,30l Fazuľová Jókai alebo Jarná zeleninová s haluškami |
I. | 175g Rizoto s kuracím mäskom a syrom, uhorka |
II. | 110g Hovädzia sviečková na smotane /1,3,7/ 100g Parená knedľa |
III. | 110g Vyprážaný kurací / bravčový rezeň alebo vyprážaný syr /1,3,7/ 100g Hranolky, obloha |
Streda 02.04.2025 |
|
Polievka |
0,30l Šošovicová na kyslo alebo Jarná zeleninová s haluškami
|
I. |
155g Lasagne bolognese so syrom /1,3,7/ |
II. | 110g Bravčový plátok s volským okom / 3 / 100g Ryža, obloha |
III. |
110g Vyprážaný kurací / bravčový rezeň alebo vyprážaný syr /1,3,7/ 100g Hranolky, obloha |
Štvrtok 03.04.2025 |
|
Polievka | 0,30l Šampiňónová krémová alebo Jarná zeleninová s haluškami |
I. | 155g Granatiersky pochod s údeným mäskom /1,3,7/ |
II. | 125g Bravčový španielsky vtáčik 100g Tarhoňa, obloha |
III. |
110g Vyprážaný kurací / bravčový rezeň alebo vyprážaný syr /1,3,7/ 100g Hranolky, obloha |
Piatok 04.04.2025 |
|
Polievka | 0,30l Frankfurtská alebo Jarná zeleninová s haluškami |
I. |
145g Americké lievance s javorovým sirupom, topping |
115g Bravčová panenka na slaninke 100g Ryža, obloha |
|
II. | 150g Vyprážaná treska /1,3,7/ 100g Hranolky, obloha |